חזרה לרשימת קטגוריות

פרויקה בתחרות בשלני פויקה

אירוע ביקב הרי הגליל בקיבוץ יראון, תחרות של בשלני פויקה . תיאור האירוע, הטיפוסים המשתתפים בו ודרמה אחת קטנה שהסתיימה ב הפי אנד . בכחנליה ישראלית מצולמת ע"י ישראל בר-און

תגיות:
אוכל יין בישול פויקה יקב ישראל בר-און יקב הגליל 
baron-i צילם ישראל בר-און אוכל ובישול 
צפיות במצגת: 710
הוסף על ידי: baron-i
הוסף בתאריך: 03.02.2016
פרויקה בתחרות בשלני פויקה

ויאטנם 7

העיר המקסימה הוי אן עיר עתיקה ומרשימה שוכנת על חוף ים סין הדרומי. ביקור בחוות גידולים אורגניים.לימוד בישול מאכלים וייטנאמיים ביקור בכפר אומני עץ.

תגיות:
ויאטנם פוגיאן ויאטנאם בישול הוי אן 
גידולים אורגניים אמני עץ 
צפיות במצגת: 136
הוסף על ידי: simontzur
הוסף בתאריך: 01.08.2013
ויאטנם 7


אוסף מתכונים של אהרוני

מתכונים של השף האגדי ישראל אהרוני


תגיות:
מתכונים שף ישראל אהרוני בישול חג מתכון אוכל סלטים 
מאפים בשר קינוחים בתאבון ישראל אהרוני 
צפיות במצגת: 11394
הוסף על ידי: מיכל
הוסף בתאריך: 27.08.2009
אוסף מתכונים של אהרוני

פטנטים עם לימון

הלימון קשה, ירוק ולא נסחט? שימו אותו לדקה במיקרוגל והוא ייסחט בקלות. אפשרות אחרת: שימו את הפרי בכלי עם מים חמים לחמש דקות. לאחר מכן גלגלו אותו על השיש לעוד דקה, והוא ייסחט בקלות

תגיות:
אוכל לימון פטנט בישול מטבח נקיון סחיטה 
צפיות במצגת: 2061
הוסף על ידי: barbi2008
הוסף בתאריך: 29.10.2008
פטנטים עם לימון

טיפים למטבח

למה משתמשים לפעמים בתחתית סיר או מחבת כבדה ?
עופר מעוז: התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת. במקרה של תחתית דקה, המקום שבו פוגעת האש יתחמם יותר והאוכל מעליו יתבשל יותר ובאופן לא אחיד .
...

תגיות:
מטבח טיפ טיפים סיר סירים אש רעיון בישול אוכל 
צפיות במצגת: 5480
הוסף על ידי: zombie
הוסף בתאריך: 17.12.2007
טיפים למטבח

1