על חלב שמענו דעות חלוקות אבל על חלב דל שומן 0% האם הוא בריא? מסתבר שיש מינימום שומן נדרש כדי כן לקבל משהוא ממה שאנחנו אוכלים.
שווה לקרוא למי שבריאותו חשובה לו.
לצפיה בכל תוכן המצגת :
לחצו כאןלקרוא להבין ול הפ נים
ח לב ד ל שומן -
כולם יודעים שהשומן במוצרי הח לב הוא שומן רווי ולכן יש ל הי מנע מ מנו עי צרי כה של מ וצרי חל ב דל י שומן . כ מה זה דל שומן %02 %01 %5 %0 . ה יסטריי ת השומן הביאה לבניית מוצרי ם של %0 שומן בחלב וכאי לו בא לצ יו ן גוא ל. אילו נפתרה בעיי ת השומן ואפ שר ל אכול בלי לחשוש ל א בד יו ק: ש ומן
%01
עכשיו כ
בתזו נה ה טבעית הק לאסית כ ל מוצר מת חת ל - נחשב לד ל ש ומן.
אבל ב מק ום ל סמוך ע ל הרפואה ה טבעית או ל חל יפין על ההיס טריה של השוא פים לרזות נלך למקור ו נבדוק מה קורה שם. המקור של ה חלב הוא הפרה ו/או ח לב אם . בוא ו נבדוק מהו א חו ז השומן בש ני ס וגי הח לב הא לו. למ רבה ההפתעה מ תברר כ י בשני סוגי ה חלב ישנה כ מות זהה של שומן והיא %8.3 . ומ ה זה אומר בתור ה תח לה זה אומ ר שהטבע מספק לנו %8.3 ש ומן ג ם בח לב אם וגם בחלב פרה. אם נצא מ ההנחה שהטבע אינו טועה והש ומן חיוני ל תינו ק ה רי הוא ג ם ח יוני למבוגר כי ההבד ל בין ת ינ וק למ בוגר הוא בצורך ל גדול ולשם כך ישנם
ולא השומן. ובאמת כ מות ה חלבון ה חלבונים בח לב בח לב פרה ג דולה פי 3 מ אשר בחלב א ם כ י העג ל צריך לג דול בקצב גבוה וב זמן קצר. ש ומן
%8.3
אז בעצם ל מה יש
בחלב יש ויט מין Aוכן ויט מין Dאשר נקלטים בגוף רק בנ וכ חות של ש ומן . ה - %8.3 שומן היא הכ מות האופטי מאלי ת של שומן כדי להביא לקל יטת הויט מינים. ל כן כל מוצרי הח לב שהם סביב ה- %4 שומן הם ה טובים ביותר : וכו. דרושה נוכחות
%3
יוגורט
%3
חלב
%5
גב ינה כד
ייספג בגוף -
י שהסידן שנמצא בח לב
של ויט מין Dוכן מע ט שומן . ה קורה בגבינות %0 אז מ
ו וי טמין - Aלא נ ספג וי וצא מ מערכ ת העי כול. וויט מין D לא נ ספג וה ול ך בדר כו של . Aחרו נה .
הסי דן מחפש א ת Dוהולך גם הוא לד רכו הא
א ז ב מק ום גב ינ ות %0 עד יף להו רי ד טיח מ הק יר לע רבב עם מי ם מי נר לי ם. י ש או מר ים שזה גם יו תר
ט עי ם.
פרו פ רפי ק רסו